Tools rond de start

Tools voor het Eigen Bedrijf rondom de start: Sommigen tools zijn hier (op deze pagina) te downloaden. Voor andere gratis instrumenten, waar veel ontwikkelingstijd in zat, vragen wij u om in te loggen.
Daarna wordt direct de knop downloads zichtbaar. Load u dan naar hartelust. Graag horen wij uw feed-back.

Actieplannen
Als u het ondernemingsplan klaar heeft en een GO hebt besloten, is het de hoogste tijd om uw actie-acquisitie en promotieplan uit te gaan voeren. Hier een hulpmiddel voor een actie- acquisitie en promotie plan.
Solliciteren en acquireren lijken op elkaar. Het gaat om het verkrijgen van betaalde opdrachten. Hier een actieplan solliciteren en/of opdrachten werven

Belastingberekenaar
Bereken uw aftrekposten voor 2011, 2010 en 2009  (ga naar downloads)
Ook eens calculeren op hoeveel aftrekposten u recht zou kunnen hebben? En vooral wat mag u reserveren in 2011 van uw opdrachten voor inkomstenbelasting en premies?
Wilt u ook nog uw schatting over 2010 of 2009 weten? Ga naar downloads

Rekentool om te begroten
Begrotingsinstrument 2011
ga naar downloads


Uurtariefberekenaar
ga naar downloads

Praktische opzet administratie
Als je opziet tegen het doen van je administratie, lees dan onze tips je kunt er namelijk je eigen tevredenheid mee regisseren!

Boekhoudinstrument voor eenmensbedrijven
Gewoon downloads van uw bankrekening(en) gebruiken voor uw boekhouding? Nooit meer alles overtikken, maar wel snel BTW kunnen berekenen en overzichten hebben van uw bedrijfskosten en omzetgroepen? In 2009 en 2010 gratis gebruiken?
Lees hier de folder of bestel uw versie ING, RABO, ABN/AMRO, Triodos, ASN of een combinatie. Lees alvast hier de uitgebreide stap voor stap toelichting boekhoudinstrument eenmensbedrijven.
Een van de reacties: 
Fotografe: M’n dank aan jullie is groot: met behulp van jullie Excel-boekhoud-tool heb ik m’n administratie van dit jaar - in 3 uur- nu al compleet klaar en kan in januari meteen naar de boekhouder voor mijn IB aangifte! En dat, terwijl ik daar toch zo tegenop zag!

seemly